Ik ben op zoek naar...

zoeken

Nel van Veenendaal

Steenbergsestraat 45, 4611 TD Bergen op Zoom 0164 254173

 

 Nel vertelt ons enthousiast over haar werk dat in feite ook haar passie en haar hobby is. Dat neemt overigens niet weg dat het ook haar broodwinning is en dat is een serieuze zaak.

Ze heeft al vele jaren ervaring met bloemen en planten en het samenstellen van boeketten en bloemstukken.

Ze gebruikt daarbij veel seizoensgebonden materialen zodat afhankelijk van het jaargetijde de creaties ook in vele soorten en kleuren variëren. Ze deelt haar kennis en ervaring graag met anderen en daarom organiseert zij met grote regelmaat workshops en cursussen bloemschikken.

De mensen die daaraan deelnemen mogen na afloop hun eigen creaties mee naar huis nemen. Tijdens die creatieve bezigheden worden de deelnemers getrakteerd op door Nel zelf gebakken appeltaart en na afloop op een vruchtendrankje gemaakt van vruchten uit eigen tuin desgewenst met of zonder alcohol gehalte.

Ze werkt ook in opdracht van mensen die bij een speciale gelegenheid zoals bruiloften en begrafenissen extra aandacht aan die gebeurtenis willen geven.

In overleg met de betrokkenen wordt dan bepaald hoe het zal worden samengesteld. Velen laten het echter ook over aan Nel en vertrouwen op haar inzicht en fantasie om tot een mooi object uit te komen

De winkel van Nel van Veenendaal die in de Steenbergsestraat is gevestigd in een eeuwenoud pand straalt gezelligheid en warmte uit. Nel voegt daaraan toe, een winkel gesitueerd in een straat waar ook het Bergse Stadspaleis het markante “Markiezenhof”is gevestigd.