Ik ben op zoek naar...

zoeken

Markiezenhof opgenomen in Google Art Project

 

Het Markiezenhof in Bergen op Zoom is vanaf 21 januari ook digitaal te bekijken dankzij Google Art Project, onderdeel van het Google Cultural Institute. Deze service van Google, waar naast internationale musea ook diverse grote Nederlandse musea aan deelnemen, maakt het mogelijk om musea en galeries van binnen te bekijken via de bekende Street View techniek. Google benaderde het Markiezenhof hiervoor, waarna met behulp van Google’s technologie door een trolley, een soort karretje met 360 graden camera’s erop, in de mooiste ruimten van het stadspaleis Street View opnamen werden gemaakt. Ook het monumentale gebouw zelf met zijn binnenplaatsen werden vastgelegd.

 

 

 

Informatie voor perscontacten:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kenny de Vilder, medewerker communicatie & marketing.

k.g.p.devilder@bergenopzoom.nl / 0164-277073 of Sophie de Ripainsel, medewerker communicatie & marketing, s.deripainsel@bergenopzoom.nl / 0164-277085.

 

Bekijk het Markiezenhof digitaal via www.google.com/culturalinstitute door te zoeken op ‘Markiezenhof’ of via het nieuwsbericht op www.markiezenhof.nl en de Facebookpagina van het Markiezenhof www.facebook.com/markiezenhof