Ik ben op zoek naar...

zoeken

Solo-Actief-Samen

55+ club voor  

weduwen en weduwnaars en alleenstaanden

 

Alleenstaand kan veel redenen hebben.

U kunt uw partner verloren hebben, gescheiden zijn of single zijn.

 

Voor veel alleenstaanden kan het moeilijk zijn om contacten en daaruit voortvloeiende activiteiten te ondernemen en te onderhouden. Eenzaamheid of “het derde wiel aan de wagen” kan hierbij het gevoel zijn.

 

Activiteiten & Beweegwijzer wil alle alleenstaanden van 55+ de mogelijkheid bieden om aan allerlei activiteiten mee te doen om zo een nieuwe/grotere vrienden - en kennissenkring op te bouwen.
De doelstelling luidt dan ook "De 55+ club voor weduwen en weduwnaars en alleenstaanden (Solo Actief Samen-club) wil een sociaal netwerk zijn van en voor alle alleenstaanden vanaf  55+".                                                                     De club richt zich op het gezamenlijk ondernemen van activiteiten. Het ontmoeten van leeftijdgenoten en gezelligheid staat hierbij centraal.

 

Met behulp van vrijwilligers organiseert Activiteiten & Beweegwijzer een scala aan activiteiten voor de Solo Actief Samen-club. Informatie over deze activiteiten vindt u in de nieuwsbrief of hoort u tijdens de maandelijkse koffie-ochtend op iedere 2de dinsdag van de maand.

Klik hier voor meer informatie of bel Beweegwijzer WijZijn 0164 237 056

www.wijzijnbergenopzoom.nl