Ik ben op zoek naar...

zoeken

Bridgeclub De Moerkens is een gezellige bridgeclub voor jong en oud en voor zowel beginnende als gevorderde bridgers.

De club is onderdeel van de activiteiten bij Wijkhuis De Moerkens, gelegen aan Kapittelstraat 21, 4614 EK Bergen op Zoom.

Voor informatie  over Bridgeclub De Moerkens kunt u via de mail bij onze voorzitter de heer Hans Graafmans terecht: hanslenie@hetnet.nl

 

We spelen iedere donderdagmiddag en/of donderdagavond.

Op de donderdagmiddag vindt er in de winter met vaste leden vanaf half september een spannende competitie in twee lijnen plaats.

Er wordt in zes rondes van elk vijf zittingen gespeeld, waaruit eind april twee winterkampioensparen tevoorschijn komen.

Daarbij is men in de winter wel verplicht om bij verhindering op donderdagmiddag bijtijds af te melden.

Begin mei begint de zomercompetitie, waarbij iedereen, dus ook bridgers van buiten de club, tot half september welkom is om een vrije drive te spelen.

Na afloop wordt dan een individu als zomerkampioen aangewezen. Men dingt uiteraard alleen daarin mee bij regelmatige deelneming aan de zomercompetitie.

 

Op de donderdagavond is er het hele jaar door vrije inloop, waarbij na de winter- en de zomerperiode eveneens een individuele kampioen wordt aangewezen.

Daarbij worden er ook elk jaar een aantal vrije gezelligheidsdrives gehouden, zoals een kerst-, een paas- en een einddrive.

 

Elk lid heeft bij deze club de kans om met hetzelfde lidmaatschap zowel ‘s middags als ‘s avonds te spelen. Het lidmaatschap bedraagt momenteel 45 euro per kalenderjaar.

Het is echter ook mogelijk om te spelen voor 1 euro 50 per keer. Dit is vooral bedoeld voor vrije inloop leden die niet elke week kunnen bridgen bij onze club.

 

Bridgeclub De Moerkens heeft een eigen bestuur met een voorzitter, secretaris, penningmeester en ledenadministratie. Als zodanig is de club ingeschreven bij de KvK.

Aan het begin van elk jaar wordt er een Algemene leden Vergadering gehouden en door middel van een aantal nieuwsbrieven worden de leden per mail regelmatig

op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van onze club.