Ik ben op zoek naar...

zoeken

 

K.D.S. Hof van Holland verwelkomt graag nieuwe leden.

 

Onze instelling is dat biljarten een café- en vriendensport is, zodat gezelligheid voorop staat maar er in competitie verband wel serieus gespeeld wordt. Omdat wij dit zo graag willen houden, hebben wij sinds enige jaren een ballotageregeling ingesteld voor het aannemen van nieuwe leden. Hierin heeft ieder lid zijn inspraak, dit om te voorkomen dat er leden in een team geplaatst kunnen worden die met elkaar in onmin leven.

K.D.S. Hof van Holland is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Biljartbond en komt uit in de regio Zuid Nederland, afdeling West Brabant. Zo zijn de landelijke regels van de K.N.B.B. op ons van toepassing. Tevens zijn wij aangesloten op de site van Biljartpoint, waarop alle uitslagen en standen dagelijks bijgewerkt worden.

 

 

Mocht U geïnteresseerd zijn om lid te worden, kunt U ons altijd contact opnemen met onze secretaris, de heer Piet van der Linde. U kunt ook een inschrijfformulier downloaden en deze inleveren bij de heer Piet van der Linde of op onze speellocatie: Café Hof van Holland

 

http://www.kdsbiljart.nl/