Ik ben op zoek naar...

zoeken

 

Yoga

Zoals u elders in deze Beiaardier hebt kunnen lezen is SKW dringend op zoek naar een leraar of lerares YOGA, die bij voorkeur op dinsdagochtend beschikbaar is.

Er is een bestaande groep die graag verder gaat met een nieuwe begeleider.

 

Volksdansen

Verder wil SKW graag een VOLKSDANSGROEP opstarten en is er dus ook een zoektocht naar iemand die een cursus volksdansen kan en wil verzorgen. En die het fijn vindt om kartrekker te zijn om zo’n dansgroep van de grond te krijgen.

 

Bent u of kent u iemand die voor een van deze functies geschikt is, neem dan aub contact op met SKW via de mail: skw@home.nl) of telefonisch ( 0164 – 686319 s‘morgens.

 

Wandelen

Verder is er animo voor het opstarten van een WANDELCLUB. Het kan uiteraard gewoon Wandelen zijn of Nordic walking of misschien zelfs  Mindfulness wandelen.

Dat laatste is nog wat minder bekend, maar bij MIndfulness wandelen is het de bedoeling al lopend en wandelend  je hectische leven los te laten door stil te staan bij je omgeving en jezelf.

Er zijn speciaal opgeleide trainers voor, maar het kan erg leuk zijn om als groep zelf met behulp van internet op zoek te gaan naar een voor jullie groepje  geschikt programma.

Elke  wandeling kan dan bijvoorbeeld gevolgd worden door een samenzijn waarbij je onder het genot van een kopje thee of koffie de bedoeling en vorm  van de volgende wandeling bespreekt.

Heb je interesse in wandelen, dan kun je je aanmelden op de manier zoals hierboven aangegeven.

Vertel er dan wel bij welke vorm van wandelen je het meeste aantrekt. Dus, gewoon wandelen, Nordic walking of Mindfulness wandelen.

 

Het is de bedoeling deze activiteiten laagdrempelig en tegen aanvaardbare kosten op te starten of door te laten gaan. Iedereen is welkom en kan meespreken over vorm en inhoud.

Het gaat om gezellig en zinvol  samen actief  zijn, en ervaring mag, maar is niet nodig!