Ik ben op zoek naar...

zoeken


IN ’T WEIKE KUNT U OOK TERECHT VOOR:

Verhuur diverse ruimtes:

We in ‘t Weike een vrije ruimte gekregen en zijn we druk op zoek naar een nieuwe huurder van de ruimtes boven. Mocht je nog iemand weten die hard op zoek is naar bijvoorbeeld kantoorruimte, neem contact met ons op.

 

U kunt bij ons terecht voor het huren van een ruimte vanaf € 12,50, met gebruik van Wifi. Ook is er de mogelijkheid tot het huren van een Smart TV met USB aansluiting, een

beamer en een geluidsinstallatie met microfoon.                                                                                                     

Koffie drinken:

Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom bij ons  voor een bakje koffie/thee of een ander drankje.

Yoga € 4,00 per les

Yoga is goed voor iedereen. Het verbetert uw lichaamshouding en bloedsomloop en het geeft energie. Het bevordert de harmonie tussen lichaam, ziel en verstand en dus de gezondheid. Dinsdag van 9.15 tot 10.15 uur.

Advertenties:

Wilt u ook adverteren in De Beiaardier? Dat kan! Dit kost € 120,00 per jaar. Voor een eenmalige plaatsing betaald u € 25,00.

Ouderensoos:

Van maandag t/m vrijdag kunt u vanaf 13.00 uur terecht om te Biljarten, koersballen, sjoelen, kaarten of een ander gezelschapsspel.

Smakelijk Eten:

Op dinsdag en donderdag serveren wij een heerlijk 3-gangen menu voor maar € 6,00.

Prikpost:

Woensdag van 9.00 tot 10.00 uur

 

Ideeën en klachten:

Heeft u ideeën of klachten die bestemd zijn voor S.K.W. Lepelstraat, dan kunt u deze deponeren in de ideeënbus bij ’t Weike. Deze hangt in de hal.

Kopij:

Ingezonden stukken kunnen door de redactie herzien en aangepast worden. Anonieme inzendingen worden geweigerd. Wij willen u vragen de kopij uiterlijk maandag voorafgaande aan de week van uitgave in te leveren bij het redactiesecretariaat in ’t Weike. Indien mogelijk de kopij naar ons e-mailadres: skw@home.nl sturen.

Voor meer informatie kunt u terecht in ’t Weike, op onze website,  www.skwlepelstraat.nl, e-mail: skw@home.nl

en/of telefonisch: 0164-686319