Ik ben op zoek naar...

zoeken

Fotografiecursus ‘Van kiekje tot foto’

Wilt u leren hoe u van een kiekje een echte foto maakt?Neem dan deel aan de fotografiecursus ‘Van kiekje tot foto’. Albert Joosen, zeer bekend als fotograaf in Bergen op Zoom, geeft fotografieles aan 55-plussers.

Albert zal dat op de hem bekende bevlogen, vakkundige en voor anderen zeer inspirerende wijze doen.

 

Inhoud cursus

De cursus heeft acht bijeenkomsten van twee uur. De bijeenkomsten vinden om de twee weken plaats op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. In deze beginnerscursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: camera leren kennen, flitsen, foto-opdrachten maken en bespreken, digitale bestanden verwerken, composities, en oefeningen in de praktijk. Albert maakt van u als beginneling in deze cursus een gevorderde fotograaf. Met de opgedane basiskennis gaat u zich verder bekwamen in het fotograferen en nu echt afscheid nemen van het kiekje. Praktisch, aan de hand van onze zeer ervaren fotograaf.

Waar en wanneer?

De fotografiecursus wordt georganiseerd in een cursusruimte van Ontmoetingscentrum De Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom. De cursus heeft acht bijeenkomsten van twee uur. De bijeenkomsten vinden om de twee weken plaats op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Bekijk in de agenda wanneer de eerstvolgende bijeenkomst georganiseerd wordt.

 

Informatie en opgeven bij Activiteiten & Beweegwijzer. Tel: 237056

www.wijzijnbergenopzoom.nl