Ik ben op zoek naar...

zoeken

Cursus Engels 50+

De cursus Engels voor 50+ geven wij met de methode van The Marvellous Fifties!

Het is dé gezellige cursus Engels voor de 50+ generatie. The Marvellous Fifties lesboeken zijn ontwikkeld en getest in klassen met 50+ cursisten en zijn gebaseerd op wat cursisten willen: veel spreken | weinig grammatica | relevante woordenschat.

English Just 4 You heeft met succes de eerste cursus Engels gegeven sinds april 2013. Voor meer informatie over de nieuwe startdatum voor cursussen in 2014, neem gerust contact op met ons.

Kom en doe me! Leer Engels!

WAAROM ENGELS LEREN ?

English Just 4 You

Mandy Hattink komt uit Engeland en woont sinds 1987 in Nederland. De eerste 18 jaar heeft zij in International Business gewerkt. In 2006 heeft ze zich omgeschoold tot docente Engels en sindsdien geeft ze Engelse trainingen aan zowel volwassenen als kinderen.

Over Volwassenen:

Ik heb met enorm veel plezier les gegeven aan zakelijke cliënten vanuit alle disciplines, van accountants tot technische medewerkers. Het is belangrijk om van te voren goed onderzoek te doen met als uitgangspunt “wat weet men al en wat heeft men nodig om zijn doel te bereiken”. Ik heb les gegeven aan echte beginners maar ook aan vergevorderden C1 (CEF norm). Allemaal fantastische uitdagingen en met geweldige resultaten.

 

Informatie: Mandy Hattink

0164-299048
06-36160806

e-mail: mj.hattink@home.nl

www.mjh4ju.wordpress.com