Ik ben op zoek naar...

zoeken

Praten en breien in HandWerkLokaal in de Bibliotheek Bergen op Zoom

Vanaf donderdag 20 september start van 13.30 tot 14.30 uur het HandWerkLokaal in de Verhalenkamer van de Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17. Het is een initiatief van Amie van Eekelen, vrijwilligster bij VluchtelingenWerk Bergen op Zoom en de Bibliotheek Het Markiezaat.

 

Praten en breien tegelijk?

In het HandWerkLokaal kunnen bezoekers creatief bezig zijn met b.v. breien, haken, borduren, quilten en patchworken én met elkaar in gesprek gaan.

Het HandWerkLokaal is een uitgelezen plek voor iedereen die de Nederlandse taal niet zo goed onder de knie heeft, maar wel heel goed kan werken met naald en draad.

Mensen die behoefte hebben aan contact, anderen willen ontmoeten en handwerkervaringen willen delen zijn van harte welkom om aan te schuiven.

Het HandWerkLokaal vindt plaats tijdens het Taalcafé op donderdag 20 september, 4 en 18 oktober, 1, 15 en 29 november en 13 december. Inloop is vanaf 13.00 uur. Om 14.00 uur serveert lunchcafé Gewoon bij Sjuul koffie en thee en rond 14.30 uur breit Amie van Eekelen samen met de bezoekers een eind aan het HandWerkLokaal.

Deelname is gratis. Bezoekers dienen hun eigen handwerkspullen mee te nemen.

 

.

Noot voor de redactie: Meer informatie? Neem contact op met Amie van Eekelen, telefoon 06 20818679 of mail naar amievaneekelen@hotmail.com