Ik ben op zoek naar...

zoeken

BASIS regels voor de Corona

Coronavirus: Routekaart naar een versoepeling van de maatregelen

Het kabinet heeft een routekaart gedeeld op basis waarvan de maatregelen de komende periode versoepeld zouden kunnen worden als het Coronavirus onder controle blijft en het aantal besmettingen niet teveel toeneemt. Definitief zijn op dit moment alleen de maatregelen vanaf 11 mei. De bibliotheek zal dan weer geopend zijn en buiten sporten is weer mogelijk, mits uw sport geen contactsport is en 1,5 m afstand wordt gehouden.

 

 

 

Heeft u ideeën over een 1,5 m samenleving in Bergen op Zoom die ook toegankelijk blijft voor senioren of mensen met een beperking? Tal van organisaties en ondernemingen houden zich momenteel bezig met de inrichting en het gebruik van ruimten in een ‘1,5 m samenleving’. Dat is een moeilijke en in sommige gevallen bijna onmogelijke opgave. Iedereen wil graag zo snel als het kan weer een zo normaal mogelijke, goed functionerende samenleving. Als u ideeën heeft of aandachtspunten kwijt wil, dan kunt u terecht bij Stichting Toegankelijk Bergen op Zoom. Wij zullen de ideeën en opmerkingen bundelen en beschikbaar stellen aan de gemeente. Stuur een bericht aan  info@toegankelijkbergenopzoom.nl

  

Mantelzorg Brabantse Wal online komt naar u toe!

 

Door de maatregelen rondom het coronavirus, is het niet mogelijk om fysieke (informatie)bijeenkomsten te organiseren. Maar juist in deze periode is het prettig om contact te hebben en handvaten te krijgen voor de zorg voor uw naaste. Daarom komt Mantelzorg Brabantse Wal online naar u toe.

 

Op maandag 18 mei vindt er een onlinebijeenkomst plaats van        19.00 – 20.00 uur.

 

Margot Emmen, van het Huis van Morgen, zal deze bijeenkomst vormgeven. Zij laat u zien met wat voor praktische en technologische hulpmiddelen de zorg in en om het huis verlicht kan worden. De bijeenkomst zal worden opgenomen, zodat deze op later tijdstip kan worden teruggekeken. Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u eventuele vragen over dit onderwerp insturen. Wilt u graag deelnemen aan de online uitzending? Dan kunt u zich aanmelden via aanmelden@mantelzorgboz.nl. Na aanmelding ontvang u een link en uitleg voor deelname.