Ik ben op zoek naar...

zoeken

Online informatiebijeenkomst Fotografie met je smartphone door Bibliotheek West-Brabant 


Bibliotheek West-Brabant organiseert dinsdag 29 december van 19:30 tot 20:30 uur een online informatiebijeenkomst Fotografie met je smartphone door fotograaf Nick Franken. De webinar is geknipt voor mensen die regelmatig foto's met hun smartphone maken, maar er graag meer uit willen halen. 
 
Het perfecte plaatje 
Nick Franken deelt slimme tips & trics om de mooiste foto's te maken: hoe kunnen de deelnemers het verhaal van hun foto beter vertellen. Dit heeft alles te maken met anders kijken, belichting, compositie, kader, perspectief en scherpte/diepte. Hij laat ook zien hoe zij met handige apps hun foto’s kunnen (na)bewerken. De webinar is geschikt voor iedereen met een iOS of Android telefoon. 
 
Online koffiemoment 
Aan het einde van de webinar krijgen de deelnemers een huiswerkopdracht om het geleerde in de praktijk te brengen. Dinsdag 19 januari 2021 is er van 19:30 tot 20:30 uur een online koffiemoment waarop de deelnemers hun werk kunnen laten zien en informeel met elkaar kunnen praten over wat zij geleerd hebben. Er is volop ruimte om vragen te stellen. 
 
Wie is Nick Franken? 
Nick Franken is portret- en reclamefotograaf en art-director in binnen- en buitenland. Zijn fotostudio staat in Bergen op Zoom, maar hij is regelmatig onderweg voor opdrachten. Nieuwsgierig? Kijk op www.nickfranken.com  

 

Aanmelden 
Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht via www.bibliotheekwb.nl 

 

EINDE PERSBERICHT 

 

Meer informatie? 
Hannelore Engels, Consulent Nieuwe Media 

h.engels@bibliotheekwb.nl 

06-36218779 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Els Koreman | Officemanager 

Bibliotheek West-Brabant | 0165 - 710 710 

Postbus 259 | 4700 AG | Roosendaal