Ik ben op zoek naar...

zoeken

Onderzoek onder 65 plus

Beste heer/mevrouw,

 

Ik ben Roy van den Broek, master student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik zou graag een vraag stellen aan leden van jullie vereniging.

 

Als het goed is studeer ik deze zomer af met een master aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Maar voordat het zo ver is moet een eindverslag (thesis) geschreven worden. In mijn geval gaat deze over de houding van 65+ers tegenover medische applicaties.

De universiteit heeft een vragenlijst ontwikkeld die ik mag gebruiken voor het verzamelen van data. Zij verwachten dat ik deze vragenlijst door minimaal 100 mensen van 65 jaar of ouder in laat vullen. Echter, de corona-ontwikkelingen maken het voor mij niet makkelijker om deze mensen te vinden omdat alle senioren-activiteiten afgelast zijn. Om toch af te kunnen studeren, probeer ik het via de iets minder persoonlijke “online” weg.


Ik vroeg mijzelf af of binnen jullie vereniging leden heeft van 65 jaar of ouder die het leuk zouden vinden een vragenlijst in te vullen. Hier zou ik erg blij mee zijn. Om privacy van uw leden te waarborgen ontvang ik liever geen ledenlijst. Meestal laat ik een mail als deze doorsturen naar de leden door iemand binnen de vereniging. Degenen die het dan leuk vinden mee te doen kunnen dan reageren door een mailtje te sturen naar mij.

 

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 30 minuten. We verwerken alle resultaten volledig anoniem. De vragenlijst kan via de computer ingevuld worden. Het invullen op de computer is niet moeilijk, daarnaast help ik mensen graag telefonisch wanneer zij bepaalde dingen lastig vinden. Mochten leden binnen de doelgroep van 65 jaar of ouder vallen en mee willen doen, mogen zij een mailtje sturen naar 505224rb@student.eur.nl

 

Alvast erg bedankt! Ik wacht een reactie af.

 

 

Met vriendelijke groet,

Roy van den Broek

Student Health Care Management aan de Erasmus Universiteit