Ik ben op zoek naar...

zoeken

55-Plus Sportief wandelen

Wilt u uw conditie verbeteren, gezondheidsklachten voorkomen, lichamelijk én geestelijk ontspannen en genieten van de buitenlucht? En heeft u behoefte aan gezelligheid en het uitbreiden van de sociale contacten? Neem dan deel aan 55-Plus Sportief wandelen!

 

Wandelen om fit te blijven

Wat heeft u nodig? Gemakkelijk zittende kleding en wandelschoenen. Tijdens de wandelmiddag met zo’n tien deelnemers krijgt u les van beweegdocent  U zult wandelen zonder hulpmiddelen, maar er wordt wel rekening gehouden met uw niveau. 55-Plus Sportief wandelen maakt van wandelen een fitheidsles, doordat we lenigheids-, techniek- en stabiliteitsoefeningen uitvoeren. Na afloop is er de mogelijkheid om gezamenlijk koffie of thee te drinken.

Waar en wanneer?

55-Plus Sportief wandelen wordt iedere dinsdag van 13.00 tot 14.00 georganiseerd. Het start- en eindpunt van de wandeltocht is het ontspanningscentrum van het Lambertijnenhof, gelegen aan de Lambertijnenhof 209 in Bergen op Zoom.

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Diana Schats, Annemiek van Roemburg, Anita Hamerslag (praktijkondersteuners) en Nanda Bijkerke (secretaresse Fysio BoZ) van Medisch Centrum de Grebbe. Ook kunt u bellen naar telefoonnummer 0164-237056 .

Reserveren
  • Locatie
    Lambertijnenhof
  • Kosten €3 per les

www.wijzijnbergenopzoom.nl