Ik ben op zoek naar...

zoeken

 

Sic Pugno is een volleybalvereniging die in 1963 is ontstaan en is daarmee de oudste volleybalvereniging in Bergen op Zoom. De oorsprong van de vereniging ligt in de Bergse wijk 't Fort Zeekant.


De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) en heeft zich tot doel gesteld om de volleybalsport in Bergen op Zoom naar een hoger plan te tillen. Daarvoor wil de club met name de prestatiegerichte sporter de nodige faciliteiten bieden. Natuurlijk zijn er binnen de vereniging ook ruimte en mogelijkheden om sporters die de volleybalsport in meer recreatieve zin wensen te beoefenen van dienst te zijn. Sic Pugnospeelt haar competitiewedstrijden binnen de reguliere volleybalcompetitie van de Nevobo.
 
 
Vanaf januari 2003 vinden alle trainingen en competitiewedstrijden onderdak in sporthal Boulevard. Daarmee is Sic Pugno weer terug op de plaats waar de vereniging gestart is namelijk aan de Zeekant.
 
Sic Pugno is ook de vereniging die in de zomermaanden het inmiddels bekende beachvolleybaltoernooi op de Grote Markt in Bergen op Zoom organiseert.


Adres sporthal

Sporthal Boulevard
De Boulevard Noord 4
4617 LX Bergen op Zoom
Telnr: 0164-247788

 

Sic Pugno
Botter 4
4617 GC   Bergen op Zoom

e.mail: bestuur@sicpugno.nl

www.sicpugno.nl