Ik ben op zoek naar...

zoeken

Voetbal Vereniging Centraal ( VVC '68 )

 

 

VVC 68 ligt op het gemeentelijke sportpark de Beek in Halsteren. VVC 68 deelt het sportpark met voetbalvereniging R.K.S.V Halsteren, Tennisvereniging HTV en Atletiekvereniging Olympia. Op het gezamelijke parkeerterrein is helemaal rechts een aparte ingang voor HTV. R.K.S.V Halsteren,VVC 68 en Olympia gebruiken de hoofdingang van het sportpark. Er liggen 7 Voetbalvelden op het sportpark waaronder een kunstgrasveld en een semi-kunstgrasveld. Om het kunstgrasveld ligt ook de baan van atletiek vereniging Olympia. Velden A t/m D worden door R.K.S.V Halsteren gebruikt. Met veld B als hoofdveld.

Het kan voorkomen dat er elftallen van Halsteren uitwijken naar velden van VVC 68  en andersom natuurlijk ook. Aangezien alle velden van de gemeente zijn, zullen we er als clubs moeten uitkomen dit geld ook voor het Kunstgrasveld.

VVC 68 heeft op het sportpark een kantine, bestuurskamer, bestuurskamer jeugd & lagere elftallen, materiaalhok, was en kleding ruimte, opbergruimte en 10 Kleedkamers ter beschikking.

 

Naam: Gemeentelijk Sportpark de Beek
Adres: De Beeklaan 35
Postcode: 4661 RK Halsteren

telefoonnummer; 06 20 74 97 26

Telefoonnummer kantine: 0164-686040

Algemeen emailadres: bestuurskamerVVC68@outlook.com