Ik ben op zoek naar...

zoeken

 

RKSV  "HALSTEREN"

Gemeentelijk Sportpark De Beek
Beeklaan 37
4661 RK  Halsteren

tel.: 0164 - 684 239

ALGEMEEN

Introductie

De ambitie van R.K.S.V. Halsteren is voetbal te spelen op het hoogste amateur niveau. Dit geldt voor junioren en senioren, als  voor de mannen en de vrouwen. Er is voor een organisatie model gekozen waarbij er een onderscheid gemaakt wordt tussen de meer recreatieve en de prestatieve tak. Deze keuzes zijn ingegeven door focus en door het feit dat beide onderdelen een andere aansturing behoeven. Het is dus primair een organisatorische keuze. Hiervoor is in het leven geroepen de Stichting Forza Halsteren. Stichting Forza Halsteren is geen stichting die zelfstandig opereert, maar zal een onderdeel zijn van de totale organisatie. Een goede samenwerking is op verschillende manieren geborgd, zowel op bestuurlijk niveau als in de commissies. Ook de ‘Raad van Advies’ speelt hierin een rol.
Prestatief en recreatief zijn geen tegengestelden. Beide hebben gemeen dat winnen het doel is. Het is een accentverschil. Zonder breedte sport geen prestatieve sport en prestatieve sport is het middel om tot een grote vereniging te komen.

Het accent zal de komende jaren komen te liggen op de jeugdopleiding. De organisatie is zich ook bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid en heeft gekozen voor een meerjarige samenwerkingsovereenkomst met de Stichting Ankie Stoer.

 

Contact:  tel.: 0164 - 684 239

e-mail: info@rksvhalsteren.nl

www.rksvhalsteren.nl