Ik ben op zoek naar...

zoeken

 

Roeivereniging Aquarius is een kleine vereniging van recreatieve roeiers, zowel mannen als vrouwen.

De roeisport is goed voor vele spieren in het lijf en is tot op hoge leeftijd te beoefenen. Het officiële roeiseizoen loopt van april - okt., maar in principe kan het hele jaar door geroeid worden. Doorgaans wordt er in de avonduren geroeid of in het weekend .

Aquarius heeft op dit moment 2 boten voor 4 roeiers + 1 stuurman (m/v), een aantal boten voor 2 roeiers (zonder stuur) en een aantal skiffs (voor 1 persoon). En we hebben ook 2 zogenaamde virus boten, een kunststof skiff die niet om kan slaan. Doorgaans beginnen we met de 1 persoons virus boten, vanwege de stabiliteit. Als u een ploegje roeiers heeft gevonden, dan kunt u uiteraard met 2 of 5 man (4 roeiers met een stuur m/v) gaan roeien.

Lid worden is gemakkelijk: u komt een keer of drie op proef, dat kan ook als u nog geen roei ervaring hebt. Als dat bevalt, wordt u lid! .

We hopen u binnenkort nabij of op het water te kunnen ontmoeten!

 

info@rvaquarius.nl

www.rvaquarius.nl

 

 Bezoek / roei-adres aan de Binnenschelde:

Calandweg (volg borden naar jeugdzeilvereniging "Aan Lager Wal", via smal pad de dijk over, 1e steiger aan de andere kant van de dijk is van Aquarius!),  Bergen op Zoom

 

 Postadres:    RV Aquarius
                       p/a Strandplevier 24
                       4617 JN  Bergen op Zoom

 Roeitelefoon: 06-48889487