Ik ben op zoek naar...

zoeken

 

In 1998 is er bij atletiek vereniging Spado (Bergen op Zoom) een trainingsgroep voor mensen met en beperking gestart. Deze G-groep is nu al een aantal jaren gezellig en soms een beetje fanatiek met elkaar aan het trainen. De meeste atleten hebben al eens aan wedstrijden meegedaan, dit is echter niet alleen het doel. De doelstelling is om mensen met een beperking in staat te stellen atletiek te beoefenen en te integreren binnen AV Spado. De groepen worden opgesplitst in junioren en senioren. De startleeftijd van de junioren is vanaf 6 jaar. De leeftijd om over te gaan naar de senioren wordt in overleg met de junior, ouders zijn of haar ouders en de begeleiders overlegd. De richtleeftijd is hierbij 14 jaar.
Voorwaarden
Om met de trainingen mee te doen hoort de atleet zich redelijk zelfstandig te kunnen redden (zelf naar het toilet, zelf aan-en uitkleden, zelfstandig bewegen, dus geen ernstige lichamelijke beperking). De atleet hoort een dusdanige verstandelijk vermogen te hebben dat hij/zij een eenvoudige verbale instructie begrijpt. De atleet komt zelfstandig, bijvoorbeeld met een taxi of met een ouder/begeleider, naar de training.
Proeftrainingen

Nieuwe atleten mogen een aantal proeftrainingen meedoen om te ervaren of hij/zij het wel leuk vindt. Immers plezier in bewegen staat voorop! Na enige weken wordt gevraagd of men lid wil worden. Er wordt dan gevraagd om een inschrijfformulier in te vullen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Davy Verlinden 
tel. 0164 - 653 384

e-mail: ggroep@spado.nl

 

Of op: www.spado.nl