Ik ben op zoek naar...

zoeken

YOGA

Hatha Yoga is inspannen en ontspannen tegelijk. Even ‘offline” gaan, de hectiek, de verplichtingen en verantwoordelijkheden achter je latend, keer je terug naar jezelf. Eigenlijk een soort van thuiskomen bij jezelf. Een moment van rust, een stukje Me-time.

En dat is vaak hard nodig in deze turbulente wereld, waar veel dingen onze aandacht vragen en we al die ballen in de lucht willen houden. Vaak laten we dan ook nog alles en iedereen prevaleren boven onszelf en dan wordt het tijd dat je zelf weer even prioriteit wordt en bovenaan de agenda komt. Yoga maakt krachtig, laat je stralen en geeft als het ware een stevig stuur in handen.

  

 LICHTE YOGA

Graag willen we allemaal tot op hoge leeftijd vitaal blijven en yoga is hier met haar zachte karakter een uitermate goed antwoord op. Niet alleen wordt het lichaam fitter, ook bouwt men middels de yoga de nodige souplesse op en kalmeert de geest. De Lichte Yoga is een vereenvoudigde vorm van Hatha Yoga, waarbij we de zonnegroeten en de zwaardere houdingen die we kennen vanuit de Hatha Yoga weglaten en van anderhalf uur, naar een uur (zachtere) yoga gaan.

 

 

MEDITATIE VOOR BEGINNERS

Op een rustige plek in stilte zijn, de zintuigen naar binnen gekeerd, en afgesloten van alle impulsen van buitenaf werkelijk tot rust komen. Even ‘offline” gaan, de hectiek, de verplichtingen en verantwoordelijkheden achter je latend, keer je terug naar jezelf. Thuiskomen bij jezelf. Dan kalmeren onze gedachten, waardoor de geest meer ruimte krijgt en het eigenlijk Zelf aan bod kan komen. Dan kom je uit bij een heerlijk vredig gevoel, noem het gelukzaligheid. Iets wat niemand je kan geven, maar ook niemand je kan ontnemen. Een plek waarnaar je altijd kunt terugkeren.

 

Elise Schuitenmaker

EnjoyYoga

06-14164345

info@enjoyyoga.eu

www.enjoyyoga.eu